Nejnovější recenze ze sekce Atomizéry, clearomizéry, cartomizéry do e-cigaret
Výborný atomizer jak na tabákové, tak i ovocné liquidy. Mohu jen doporučit. Perfektní výběr z 6 vzduchů, takže si každý příjde na své. Výborně podává chuť.
- Vypadá dobře
- Nízká cena
- Čekala jsem více, ale co bych chtěla za tu cenu . Moc mi z toho nechutná.
Brunhilda je brunhilda, jednoduchá spolehlica
- Jsem rád. že prodáváte tak dlouho za rozumnou cenu
Dobrý produkt.Již budu nakupovat jen v tomto obchodě.
- Snadná montáž
- Velmi pěkné zpracování, výborné podání chuti.
- Chuť je úžasná. Jednoduché a rychlé osazení, výměna tanku s dvěma objemy.
- Musí se pořád ,,odfoukávat´´ přívod likvidu je nedostatečný ale podání chuti to vynahradí
Krásný atomizér v černo zlaté barvě, který se jednoduše osazuje a podává výtečnou chuť.
- Výborná chuť
- Ty závity,ale zatu cenu je to klon
- Kvalita
- Podání chuti
Moc hezky zpracovaný atomizér s velkou kapacitou tanku. Jednoduché plnění přes bajonetový uzávěr a snadná výměna žhavící hlavy. Supr podání chuti. Toho náustku jsem se trochu bál, ale je fajn. Za ty prachy parádní kauf, asi nejlepší MTL atomizér na tovární hlavy, co jsem měl.
- Výborný hit
- Jednoduchá výměna spirálky
- Tragické konstrukční řešení
- Krátký náustek, který ani nevyměníte za jiný, protože je šroubovací
- Cena je doopravdy přestřelená
Atík je opravdu tragický co se týče user friendly obsluhy. Při prvním zkompletování musíte atík rozebrat, odšroubovat spodní šroubek, vyndat základnu a zkontrolovat nastavení přívodu vzduchu pro ofuk spirálky, což obnáší povolit další šroubek , nastavit ofuk, popř. vyměnit šroubek základny, tak aby byl ofuk jen ze strany a ne zespoda. Sklo k plnění likvidu není šroubovací, ale jen nasazovací. Celé to pohromadě drží jen náústek, který je na závit a je krátký do úst. Musíte mít pysky jak " havanskej domovník" aby jste ho obejmul a nepřisával falešnej vzduch. Z toho vyplívá že náústek nevyměníte za delší, pokud tedy nenarazíte na jiný se shodným závitem. Náplň 2 ml znamená že ho často dokrmujete liquidem a díky tomu že musíte vyšroubovat náústek který to celé drží, se Vám velmi jednoduše stane že si štrejchnete lahvičkou do plnícího otvoru, celé sklíčko vyskočí ze základny, a obsah atíku máte vylitý na gripu. Regulace vzduchu je prováděna ozdobným kroužkem na spodku základny, u kterého absolutně nemáte tušení jak máte intenzitu nastavenou. Žádné dirky, žádné rysky, Atík je též dost náchylný na "uchlastání", A ten vychvalovaný vzhled , ve skutečnosti taky není žádná hitparáda. Fotky vypadají lépe než skutečnost. Kladně můžu jen hodnotit snadnou výměnu spirálky a výborný hit, pokud se Vám tedy podaří správně naštelovat pysk na náústek. Ta cena je opravdu přestřelená, a mnohem více zábavy si užijete se 4,5 ml Digiflavor Siren 2 GTA 24 MTL za 800 kč
univerzálnost
Chtěl jsem nejlepší atomizer na tovární hlavy a myslím si, že právě tento to je
V den objednávky bylo zboží odesláno, super.
- ok
- ok
ok
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »