Nejnovější recenze ze sekce Atomizéry, clearomizéry, cartomizéry do e-cigaret
Pro kuřáky MTL nej clearomizer a žhavící hlava je jedna z nejlepších a má i dlouhou životnost.Doporučuji.
- Kvalita zpracování
- Vzhled
- Funkce
Nejlevnější skutečně značkový tank, špičkové zpracování. Nenašel jsem nic ke kritice, vše funguje stejně, jako u tanků za násobky ceny.
- Téměř nezničitelný, velmi se mi osvědčil
- Malá netesnost
- Na MTL slušná chuť,menší odběr z aku při dostatečném množství páry
- kvalita
Eleaf Ello Mini XL zelený 5,5ml
Přidáno: 28. března 2020
(naposledy upraveno 28. března 2020)
Zakoupeno v OKprodej.cz
- OK
- Opravdu neprotéká
- Jednoduchá výměna hlav i s náplní uvnitř to jde.
- Na otevření poklopu doplnění náplně to chce více síly.
- Nelze vyměnit sklíčko když praskne je konec.
Pro přechod z normálních cigaret na vapování je perfektní.
super na mtl
- dobré podání chutě
Bez problémů.. Super na moje buchtičky. Hromadu atomizeru jsem prodal a používám jen V6S a Kayfun V5 oba od kuřákův sen. Opravdu úžasná kvalita klonů.
- Jednoduchy build
- Super drip-tip
- Airflow
- 4,5ml
- Prilis maly sroubek
Hodnotim jednoznacne kladne. Mel jsem predtim Ammit MTL RTA od GeekVapu a to byla hruza spravne osadit. Tento atik jde osadit velice jednoduse a hlavne neni az tak treba resit delku vaty jelikoz trci dolu do tanku a pekne saje. Tank vydrzi z prehledem cely den a naustek je tak akorat. Co me akorat stve, je sroubek, resp. jeho hlavicka, ma maly prumer a zadny sroubovak z moji sady na motáni nesedi, musim pouzit tan z baleni. Jinak za tu venu bomba.
- první co jsem používala byly dobré, ale poslední dobou při prvním použití se oddělí průhledná část od kovové a vytéká náplň.
- poslední výrobky jsou špatně spojené a protékají.
o
Naprosto super, konečně atomizér, který opravdu neteče, dobře vypadá a stejně dobře i funguje, za mě naprostá spokojenost.
Možná to vypadá jako maličkost, ale proč tu maličkost nezvládají i ostatní atomizéry
jsem spokojená
bez konkureční
This is the best mtl tank you can get.
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »