Nejnovější recenze ze sekce Atomizéry, clearomizéry, cartomizéry do e-cigaret
- kvalitní
Po nějaké době potřebný náhradní díl ;))… jste jediný obchod, kde jsem sehnala tuto barvu :)) děkuji :))
- Jednoduchý
- Perfektní
Skvělý - předčil má očekávání
- Ok
- Spokojenost
- Používám ho již několik let a pláň mi vyhovuje
- neprotéká
Vapefly Gunther Subohm Tank clearomizér Černá 5ml
Jan Hykeš
Přidáno: 13. května 2023
(naposledy upraveno 13. května 2023)
Zakoupeno v E-cigareta Marion
- Tento atomizer je perfektní, škoda že už není dostupný v černo-zlatém provedením. Používám s RBA hlavou.
- Nevýhody nejsou. Má horní přívod vzduchu proto neprotéká.
- Pohoda
Super a kvalitní glazomizer.
- Výborný atomizér pro začátečníky kteří chtějí zkusit osazovat vlastní buildy.
- Super cena. Za ty prachy bezkonkurenční.
- Velice jednoduše se osazuje. Zvládne opravdu každý kdo dokáže utáhnout šroub.
- Velké šrouby s plochou hlavou.
- Krásně funguje na utažené MTL, volnější RDL i docela hodně vzdušné DL
- Parádní podání chuti. Strčí do kapsy i mnohem dražší atomizéry.
- Docela hodně hlasitý.
- Spojení kovového spodku se spirálou a plastového těla s kotelnou a tankem asi začne časem zlobit. Ale za ty prachy :)
- dobrá chuť
musí se používat tenký drát, protože silnější drát (např. fused clapton) nešlo usadit.
Dlouhodobě dobrá zkušenost. Jen je potřeba dát pozor na závit víčka, snadno se strhne.
- používám již dlouho
- dostatečný objem-doplnění není tak časté
Atomizér jsem koupil že zvědavosti, a ze samé chválí druhých uživatelů. Mé první dojmy, atomizer vypadá moc pěkně otom žádná, má i docela pěkné příslušenství. Co se týče bildovaní, jednoduché, doporučuji nožky spiralky jemně ohnout a krásně vylezou do sloupků základny. Zatím atomizer testuji, ale musím říct že má docela sklamani. Spodní část, moc krátká dráha závitu, až je někdy umění se trefit do závitu. Chuťové podání, na to jak většina chválí, musím říct že za mě trochu sklamani, upřímně jsou daleko lepší chuťové atomizery, i za min peněz. Nejvíce mě docela mrzí plastové sklíčka. Mám kouřové, a s vrchu závitu menší skvirka kde vzduch prostě proudí a občas jemně teče. Ostatní sklíčka jsem ještě nezkoušel třeba jen chyba závitu. Mohla tam být i gumička bylo by to pak pevnější. Atomizer vzhledem je parádní, chuť se dá, ale něco malinko mi tam chybí, mohl být trošku lépe udělaný, trošku víc poctiveji za ty peníze.
- Snadna obsluha
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »